Home   Hoe helpt de Hulpwijzer?

De Hulpwijzer helpt!

Hulpwijzer Velsen wijst de weg, geeft informatie of komt met passende oplossingen

Heeft u moeite met koken omdat u in een rolstoel zit? Hulpwijzer Velsen laat zien wat u zelf zou kunnen doen. U kunt bijvoorbeeld een vriend vragen om te koken. En misschien zijn er vrijwilligers of buren die samen met u willen eten. Dat is ook nog eens een stuk gezelliger!

Stel uw vraag 

Het makkelijkst werkt de Hulpwijzer, als u gewoon een vraag in de zoekbalk typt.  Als we niet precies weten wat u bedoelt vragen we verder, en anders geeft de Hulpwijzer direct het beste antwoord dat we kunnen vinden. 

Blader door onderwerpen 

Als u geen specifieke vraag heeft, maar iets wilt lezen over een bepaald onderwerp of situatie, blader dan door de verschillende onderwerpen die gerangschikt staan in rubrieken.

Lees een verhaal

Gerard van DamErica Schaap en anderen vertellen hun eigen verhaal, over wat ze hebben meegemaakt, ervaren en hoe zij dingen doen. Misschien kijkt u hierdoor ook anders naar uw eigen situatie.

 

 

Help de Hulpwijzer!

Als u toch niet goed kunt vinden wat u zoekt of u heeft zelf nog tips over hoe om te gaan met een bepaald onderwerp, kunt u dit aan de Hulpwijzer doorgeven.

Achtergrondfoto